Kurser efteråret 2012

Nyt slalom kursus i oktober. Kurserne afholdes udendørs i 4140 Borup med mindre andet er angivet under kursusbeskrivelsen. Tilmelding sker ved at sende mig en mail - kontakt oplysninger findes i bunden af siden

foto (12)

Slalom: fart og selvstændighed

Hold 1 - ALT OPTAGET 
Dato: Søndag d. 14/10 samt 21/10
Tidsrum: kl. 10.00-12.00
Pris: 650 kr.
Krav: for alle hunde over 12 måneder
Maks. 5 deltagere

Hold 2 - ALT OPTAGET
Dato: Lørdag d. 17/11 samt 24/11
Tidsrum: 11.00-13.00
Pris: 650 kr.
Krav: for alle hunde over 12 måneder
Maks. 5 deltagere

Kurset er både for dem der gerne vil indlære slalommen rigtigt fra starten, og dem der allerede har en indlært slalom, men oplever problemer i forhold til selvstændighed og fart. Vi arbejder med hundens forståelse og de tekniske færdigheder der skal til for at opnå en hurtig og sikker udførsel af slalommen uafhængigt af handleren. Kurset indeholde både teori og praktisk træning.
Kurset forløber over to gang da dette giver mulighed for at få teori og basisfærdighederne på plads, hvorefter der trænes hjemme indtil næste kursusgang. Sidste kursusgang evalueres hjemmearbejdet og vi finpudser de indlærte færdigheder for at få det optimale resultat.

Advanceret springteknik hos VAS
Dato: søndag d. 30. septemer
Tidsrum: 09.00-13.00
Sted: SAGC (Ringsted) indendørs
Pris: 425 kr.

For hunde der tidligere har deltaget i basis springteknik eller meget rutinerede hunde. Der arbejdes mere med afstande, højder og handlerbevægelse. Vi arbejder med sekvenser som tilsvarer det hunden oplever til stævner, og udfordrer hunden så den konstant skal omstille sig og tage stilling
afstand, skridtlængde og højder. 

Ønsker du at tilmelde dette hold skal du sende din tilmelding til Susanne Therkildsen (sth@youmail.com). Se eventuelt mere om kurset og tilmelding her.

Snævre vendinger - ALT OPTAGET
Dato: lørdag d. 22/9 samt 20/10
Tidsrum: kl. 11.00-14.00
Pris: 750 kr.
Krav: Åbent for alle hunde over 12 måneder
maks. 5 deltagere

Første kursusgang arbejder vi med hundens tekniske færdigheder bl.a. gennem springteknik. Vi tager også hul på timing af handling - det er vigtigt at hunden får informationen tidligt nok, så den kan nå at reagere passende i forhold til springet.
Anden gang arbejder vi videre med sekvenser som stiller krav til førerens timing af handlingen.

Antityvstart - ALT OPTAGET
Dato: Søndag d. 11/11
Tidsrum: 11.00-16.00
Pris: 650 kr.
Krav: intet
Maks. 5 deltagere

Kom og lær hvad der skal til for altid at have en hund der bliver siddende ved startenlinien og venter på at du frigiver den. Tyvstarter er irriterende og kan bringe et helt løb ud af fatningen. For at komme problemet til livs arbejder vi gennem operante indlæringsprincipper med hundens forståelse for blive indtil frigivelse. Kurset indeholde både teori og praktisk træning.


Ønsker du at tilmelde et kursus eller har du nogle spørgsmål, så send mig en mail.