Kiropraktik og den canine atlet

Agility er en sport I rivende udvikling. For blot 10 år siden var det ofte flere sekunder der adskilte vinderen fra resten af feltet. I dag er det en hundrededel hvis ikke en tusindedel af et sekund, der adskiller ekvipagerne fra hinanden.

Ofte ligger 10 eller flere ekvipager inden for samme sekund. Dette stiller krav til vores hundes form og fysiske sundhed. Hvis vi ønsker, at vores hunde skal præstere på topplan, er det vores ansvar, at de er fysisk fit til at kunne klare udfordringen. At optimere performance hos vores canine atleter handler om mere end det årlige tjek hos dyrlægen.

chiropractic testimonial

Kigger man på de humane topatleter, hersker der ingen tvivl om, hvor vigtigt det er for dem, at have et hold af sundhedseksperter I ryggen. Kiropraktik er en ofte anvendt behandlingsform hos de humane topatleter. Der er mange videnskabelige artikler at finde, hvor forskning viser at kiropraktik er med til at give den enkelte atlet “the winning edge”. Den fysiske overlegenhed som ses hos de humane atleter I forbindelse med kiropraktisk behandling, kan I vid udstrækning relateres direkte til vores sportshunde. Så hvorfor ikke give vores hunde The Winning Edge?

Der er mange citater fra topatleter om kiropraktik at finde på nettet – nedenfor finder du et par stykker.

3374d8d49a70837dfe648b3cbae27fd0

chiropractic-fort-lauderdale-tiger-woods-quote