Dagen derpå

Første stævne giver altid anledning til reflektioner.

Hvad gik godt, hvad kan gøres bedre, hvad skal håndteres anderledes, hvad skal vi gøre fremadrettet osv.

Seven taklede sit første stævne præcis som jeg havde forventet; lidt afdæmpet i første løb hvorefter energiniveauet steg fra løb til løb og det endte i 3 tredje løb med vild, vildere, Seven. Der kom flere og flere newbie fejl ind i løbene og noget der faktisk overraskede mig, var slalomfejl – af den årsag løb jeg ikke det sidste agløb med hende. Tredje løb bar præg af af den lille 7´er hjerne var på overload, og er der noget jeg ikke har lyst til at lære hende, så er det at til stævner gælder kriterierne ikke og du må stress lige så meget du vil. Så det ville ikke give nogen mening at forsøge at løbe det sidste løb med hende for bare at repetere fejl. Så efter 3. løb var det tid til at Seven kom hjem i seng.

Jeg er noget så tilfreds med Sevens debut. Hun er en energibombe og hun skal bare lære at eksplodere på en kontroleret måde ;)

Jeg er så tilfreds med hende starter – dem har vi virkelig arbejdet på og hun blev siddende hver gang indtil verbal release. Feltfejl på balancen var forventet. Jeg havde håbet, at der ville være et drej efter balancen, for Sevens felter til lige exits halter lidt i øjeblikket, så der sneg sig en feltfejl ind. Mht slalommen var det ikke en fejl jeg havde forventet, og jeg er lidt øv over, at jeg i 3. løb forsøger at sende hende til adskillige gange, men shit happens og vi har noget at træne på.

Af rigtig gode ting skal nævnes hendes fremadrettethed, hendes måde at være totalt cool indtil vi trådte ind på tæppet, at hun var fuldstændig upåvirket af hallen mellem løbene, at hun i første løbe skrider i slalommen to gange, men korrigeret til korrekt port, og hun generelt bare er en megasej lille skidespræller med et giga ego.

Vi har ikke nogle stævner planlagt foreløbigt, for nu skal vi finpudser og optimere.

Så her får I alle 3 løb ucensureret – tusind tusind tak til alle der filmede vores løb. Jeg tror aldrig jeg har fået set mine løb fra så mange forskellige vinkler – Jeg er meget taknemmelig! Jeg glemmer somregel at få optaget mine løbe, men jeg holder meget af at se løbene, så jeg er ovenud lykkelig, hvis nogen tilfældigt har optaget mine løb.