Make it Count

Så fik jeg endelig ansøgt om kennelmærke og var heldig at mit først valg gik igennem.

31073227_10156054615090837_4400269449749611243_n

Så hvorfor kennelnavnet “Make it Count”?

Jeg er ikke til extravagante kennelnavne og heller ikke nogen, hvor racenavnet indgår, for hvem ved om jeg om 30 år er blevet crazy dog lady og opdrætter chihuahua x irsk ulvehundblandinger... så navnet skulle ikke være betinget af mine nuværende racer og heller ikke være prangende. Så Fantastiske Miniature Borders var udelukket på forhånd…
Jeg battlede i lang tid med at finde det rigtige og Make it Count var mit første valg.
Make it Count er et ønske for hvalpe og hvalpekøbere om at få det meste ud af livet og finde et positivt udfald til enhver situation - og også et spejlbillede af min egen tilgang til livet. Livet skal leves og man skal få det meste ud af.

Hvad angår stambogsnavne kommer kuldene ikke til at følge alfabetet eller have et bestemt tema - hvalpeejerne kan for så vidt muligt selv vælge deres hvalps stambogsnavn. Det skal helst være et navn som man, som hvalpekøber, ikke krøller tæer over at skrive igen og igen på diverse tilmeldinger.

Så om det DKK registrerede navn bliver Make it Count Scooby Do eller Make it Count and Cease the Day må tiden vise.

Hvis I skulle have lyst til at følge med i mine planer og forhåbentlig bliver spammet med sindsygt mange videoer så er I velkomne i Make it Count gruppen på Facebook.