Så blev det sensommer

… og måske også på tide med en lille update eftersom den senest blog jeg skrev var i maj.

39442551_10156333476650837_4511366105062703104_o

Som sædvanlig har vi gang i mange ting, og der kommer til at ske mange gode ting her i efteråret.

I min sommerferie lavede Tim og jeg en fusionering af vores virksomheder til K9 Performance Aps – det giver os nogle helt andre fordele end da vi havde 2 enkeltmandsvirksomheder.

Ingen hvalpe til Sol, desværre. Sol blev parret for sent, så ingen æg blev befrugtet. Så lige nu nyder vi at løbe agility i stedet.

Seven er blevet målt om og løber fremover lille i stedet for mellem. Jeg er så teknemmelig for at hun blev målt ned, da det er bedrefor hende at springe det lavere. Det gør så bare også at hun løber hurtigere…

Poncho og Zap nyder deres otium. Zap har desværre fået gik i forpoterne og kan ikke løbe agility uden at blive halt. Han er selv overbevist om at han kan og får han lov til at tage et par forhindringer, sker i turbotempo som sædvanlig. Uden agility er han glad og haltfri, og kan stadig tage spurteture efter Sol eller sine elskede fiktive fugle. Poncho nyder at kigge sport og hepper når Sol og Seven træner agility. Han har gudskelov affundet sig fint med ikke at lave så meget andet end tricks og gåture.

Det helt store er at byggeriet af min klinik går i gang inden længe – og jeg glæder mig helt enormt! Jeg er så taknemmelig for at det endelig bliver en realitet og jeg glæder mig at kunne byde jer velkommen i de nye lokaler.

På uddannelsesfronten sker der også en hel del ting. Jeg er igang med en veterinær certificering i rehabilitering (fysioterapi) fra Tennessee University, og i slutningen oktober tager jeg sidste del af kurset. Om godt 3 uger skal på et kursus i hjertescanning – det glæder jeg mig meget til. Jeg forsøger jo hele tiden at optimere og tilpasse min kunnen, så jeg kan give mine patienter de bedst mulige vilkår.

Hvad angår kurser og undervisning så er der rigtig mange der efterspørger dette. Jeg er dog nødt til at skuffe jer, da desværre ikke kan afse tid til undervisning i fysisk form på samme niveau som tidligere. Jeg kan rigtig godt lide undervisning som online format, da jeg ikke skal afse aftener og weekend til undervisning. Jeg er netop udbudt et nyt onlinekursus: funktionel springteknik, hvor springteknikken bliver præsentere på en ny måde som er nemmere at addaptere til agility og handling. Kurset starter d. 1. oktober, så tilmeldingen er åbent 1 mdr endnu. i oktober åbner jeg også op for endnu en gang af kurset: conditioning for agilityhunden. Jeg fik så mange positive tilbagemeldinger på det første gang, at det må gentages.

Det var en hurtigt opsummering af de vigtigste ting. Mit hoved summer af gode ideer til blogpost mv., men det er desværre lidt knapt med tiden, så det kommer ikke altid ned på papir. Det lykkes nok en dag…

IMG_0788