Kurser august/september 2012

Jeg gentager succeen fra sidste år og holder kurser i løbet af august/september. Nedenfor finder du en oversigt over de planlagte kurser. Skulle du have nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Kontaktoplysninger findes i bunden af siden.

_R5F1417

Hvalpekursus - en ledig plads tilbage
På dette kursus er der fokus på grundlæggende færdigheder som motivation, kropskontrol, stimulus kontrol mv. som alle er værdiefulde færdigheder for enhver agility hund. Kurset dækker desuden også flatwork, som er indlæring af handling uden brug af forhindringer.
Kurset er åbent for alle hvalpe i alderen 3-12 måneder.
Der tages hensyn til den enkelte hvalps fysiske/mentale udviklingsstadie.

Kurset løber over 3 mandage: d. 13/8, 20/8, 27/8 
Tidspunkt: kl. 18.30 - 20.30
Antal deltagere: maks. 5.
Pris: 650 kr.


Hvalpe springteknik - en ledig plads tilbage
Der anvendes ikke springhøjder på kurset! Fokus er ikke på selv det at springe, men på alt det hvalpen skal kunne for senere at springe korrekt: vurdere afstande, vælge korrekt sted at sætte af, koordinere sin krop på den plads der er tilrådighed samt vægtskifte. Kurset giver hvalpen et godt grundlag og teknisk færdigheder til at fortsætte den egentlig springtræning, når alderen tillader det. Kurset indeholder både teori og praktisk arbejde med hvalpene.
Kurset er åbent for hvalpe i alderen 3-12 måneder.

Mandag d. 6/8
tidspunkt: kl. 18.00-21.00
Antal deltagere: maks 6
Pris: 400 kr.


Foundation agility
Ønsker du at få den bedste start på agilitytræningen eller har du trænet et stykke tid, men føler at du mangler et godt fundament? Så dette kursus noget for dig. Kurset tager, som alle mine andre kurser, udgangspunkt i operant indlæring. Det er derfor en fordel hvis din hund er vant til at blive klikkertrænet, men det er ikke en forudsætning for deltagelse.

Indlæring af forhindringerne er opbygget af komponent træning. Meget af indlæringen kan derfor klares hjemmefra uden at man er nødt til at have adgang til forhindringer flere gange om ugen. Der vil være hjemmeopgave fra gang til gang.

Kurset dækker forhindringsindlæring samt basal handling. Læs mere om kurset her: Foundation agility class

6 x 2 timers undervisning
Onsdage: d. 8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9
Tidspunkt: kl 18.30-20.30
Antal deltagere: maks. 5.  
Pris: 1100 kr.

Er du i tvivl om, om kurset er noget for dig, så send mig en mail. Det vil være mulighed for at vi fortsætter træningen i efteråret.

Handlingskursus - Alt optaget 
Få styr på handlingsprincipper som skift foran, bagom hunden, blindcross og lapturn. På dette kursus vil du lære alt hvad der er værd at vide om timing, placering og anvendelesmuligheder for de forskellige handlingsmuligheder. Herved kan du bedre planlægge din handling med banegennemgangen. Ved altid at anvende de samme principper i din handling, sikre du at din hund ikke er i tvivl om hvad du vil have den til - på den måde mindsker du risikoen for at blive disket på fejl-bane.

Kurset er både for dem der er nye i agility samt den der gerne vil have pudset deres handling af.

3 x 2½ times undervisning
Mandage: d. 3/9, 10/9 samt 17/9 
Tidspunkt: kl.18.00-20.30
Antal deltagere: maks. 5
Pris: 750 kr.

Motivationskursus - Alt optaget - nyt kursus til efteråret planlægges
Grundet den store interesse i dette kursus, holder jeg et mere til efteråret. Tilmeldingslisten er allerede fyldt godt op, så skriv til mig hvis du vil have en plads på holdet. Datoerne er endnu ikke fastlagt.

Har din hund mere travlt med at hilse på andre hunde til træning end at løbe agility med dig?
Skal du overtale din hund til at lave noget sammen med dig?
Kunne du tænke dig at se din hund løbe agility med samme entusiasme, som når den jagter et egern?

Så er dette kurset for dig. Alle gamle, sildte teorier om lederskab er lagt på hylden og udskiftet med værdiskabende værktøjer til at styrke motivationen hos hunden og samarbejdet til handleren.

Kurset tager udgangspunkt i agilitytræningen, men det er ikke en forudsætning at hunden kan forhindringerne. Kurset består af teori og praktisk træning.

Der tages udgangspunkt i den enkelte deltagers problemstilling.

2 x 2 timers undervisning
Torsdage: d. 2/8 og 16/8
Tidspunkt: kl. 18.30-20.30
Antal deltagere: maks 5
Pris: 500 kr.

Tilmelding
Tilmeld ved at sende mig mail med oplysninger om dig og din hund.

Medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen afholdes kurset på følgende adresse: Borupvej 70, 4140 Borup.

Fandt du ikke lige kurset for dig? Så send mig en mail med kursus ønske, så det kan komme med i planlægningen. Få evt. inspiration fra sidste års kurser her.